• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Nodrida participació en el CSI2 * del RCPB

  • Published in

Jesús Garmendida Clarin de LlamosasUna setmana després de la disputa del CSI1 * que va comptar amb la participació d'uns 180 binomis, aquest cap de setmana les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran un segon CSI, en aquesta ocasió 2 *.

 Aquesta nova cita internacional comptarà amb un nombre similar de participants procedents de tretze nacions (Bèlgica, Brasil, Equador, França, Irlanda, Madagascar, Mèxic, Portugal, Suècia, Suïssa, Ucraïna, USA i Espanya)

Seran tres jornades en què es desenvoluparan un total de nou proves oficials amb altures entre 1,20 i 1,45 m, a més de sis complementàries per a cavalls i genets novells amb altures no superiors a 1,15 m.

Ja han confirmat la seva participació genets i amazones de la categoria de Francisco Goyoaga, Gonzalo Busca, Ruben Gomez, Eugenio Corell entre els nacionals, i Arnaud Fontenelle, Jerome Maurel de França i Vanessa Norblin de Madagascar, entre molts estrangers.

També en aquesta ocasió la direcció tècnica de la competició anirà a càrrec d'Elena Boix.

Les proves començaran tots els dies a partir de les 10.00 h i es disputaran de forma contínua al llarg de tota la jornada.

Els resultats del concurs de salts internacional podran consultar-se en viu a través de rcpb.in2strides.com i, un cop finalitzades les proves, descarregar-se en format csv, totalment compatible amb Excel.

A més, està disponible, de forma totalment gratuïta una App, Equipe AB, per a dispositius Android i iOS.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI