• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5

Arriba una nova edició del Raid de Santa Susanna

  • Published in

santa susana 2017Aquest cap de setmana tindrà lloc el Raid de Santa Susanna, una de les competicions més arrelades del calendari oficial a Catalunya que enguany celebrarà la seva 64 edició.

 

L'Ajuntament de Santa Susanna és l'encarregat de l'organització del Raid que com cada any estarà dividit en quatre categories, CEI ***, CEI **, CEIYJ I CEI *. La cursa de menys recorregut correspon al CEI * amb un total de 85 quilòmetres que els participants recorreran en tres fases durant el dijous 7. Les tres categories restants es disputaran en dues jornades, divendres i dissabte, cada dia la cursa estarà dividida en tres fases . Els participants del CEI ** i CEIYJ recorreran un total de 152 quilòmetres, mentre que els del CEI *** hauran de completar 192 km.

El jurat de camp està format per Rafael Garrido com a president, Rosa Montero, Maite Estany i Josepa Cañellas com a vocals. Mathilde Beaur serà la jutge estrangera i Fernando Garrido el delegat tècnic. Fernando Uriarte actuarà com a cap de comissaris

La comissió veterinària estarà presidida per Fabrizio Pochesi, acompanyat per Guillermo Arnal, Anna Jorda, Sandra Civit, Pierre Julienne i Maria del Mar Lopez, mentre que Divina Esmoris serà l'encarregada d'actuar com a veterinari de tractament.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI