Doble concurs de doma al Catllar

  • Published in

IMG 1356Diumenge 25 al Centre Hípic del Catllar tindran lloc dos concursos de doma clàssica territorials, categories 0 * i 1 *

Nova cita del pla d’Elits de Doma Clàssica a Barcelona

  • Published in

Rafael sotoAhir dilluns va començar a l'Open Sport Club del Prat de Llobregat un nou cicle de clínics i entrenaments de doma clàssica que es prolongaran fins al dijous dia 15.

Doma Clàssica a Barcelona i Girona

  • Published in

Connemara Can VilaDues dobles concursos territorials de doma clàssica, categories 0 * i 1 *, tindran lloc aquest cap de setmana a Catalunya, concretament a la Hípica Can Vila i al Connemara Pony Club.

Èxit de participació al Polo

  • Published in

C-UsandizagaProp d'un centenar de binomis s'han donat cita durant aquest cap de setmana per participar al  CDN2 * celebrat a la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona.

Diumenge de doma clàssica a Can Vila

  • Published in

IMG3272-VISTA-GRAL1024x576Amb fred però amb un sol esplèndid va tenir lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de Can Vila, Sant Esteve de Palautordera, un doble concurs de doma clàssica.

Ajornada la reunió per a interessats en Ponis DC

  • Published in

ponis.recLa reunió  per als interessats en la disciplina de Doma clàssica amb Ponis, convocada per al dia d'avui per la vocalia de la FCH, ha estat ajornada a causa de les condicions meteorològiques.

Nodrida participació en el primer concurs de doma clàssica de l'any al Polo

  • Published in

Nuria VilaLa pista coberta del Real Club de Polo obre les portes el proper cap de setmana, 17 i 18 de febrer, al primer Concurs de Doma Nacional 2 * de la temporada, puntuable per a la Copa ANCCE

CDT1 * + CDT0 * celebrats a Sant Mori

  • Published in

image003El diumenge al Connemara Pony Club es va gaudir d'una intensa jornada de doma clàssica en què van participar mig centenar de binomis.

Novas Reprises de Doma Classica

  • Published in

untitledA l'apartat de Doma Clàssica de la web, podeu trobar les novas reprises 3 i 4 per pistes de 40 x 20

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

  
Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI