Ana Roca i "Santa Fee" van guanyar la Sant Jordi a Dosrius

  • Published in

IMG3484-PODIUM-SAN-JORGE-1024x576Ana Roca va guanyar la prova més important del doble concurs de doma territorial, categories 0 * i 1 *, celebrat diumenge a C.H. Esteve Barranco.

Nova Reprise AP Prèvia (40 x 20)

  • Published in

reprisetrancoatrancoA l'apartat de doma clàssica de la web, ja podeu trobar la nova reprise AP Prèvia per a pistes de 40 x 20 que entrarà en vigor a partir del dia 20 d’aquest mes.

Doble concurs de doma clàssica a Tarragona

  • Published in

Herederos santiagoEl Diumenge 15 es celebrarà un doble concurs de doma, categories 0 * i 1 *, puntuables per la Lliga Catalana, al Club Hipic Herederos de Santiago situat a  Vinyols i els Arcs.

Diumenge de doma clàssica a Vinyols i els Arcs

  • Published in

herederos de santiago abril 2018Dos concursos de doma, categories 0 * i 1 *, es van celebrar diumenge al Club Hipic Herederos de Santiago

Cinc binomis catalans convidats al II Clínic de Doma 2018

  • Published in

dressage 750x410Seguint la planificació esportiva de la RFHE per a aquest any es convoca el II Clínic Elits Doma GP Internacional que tindrà lloc els dies 8 i 9 de maig al Centre Eqüestre Castella i Leon.

CDT0 * + CDT1 * al Club Hipic Esteve Barranco

  • Published in

CH Esteve BarrancoDiumenge 22 al Club Hípic Esteve Barranco a Dosrius es podrà gaudir d'un doble concurs territorial de doma clàssica

Duels desigualats en la 18 jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

IMG 7996Aquest diumenge s’ha disputat a Vic una nova jornada de la lliga catalana de horseball. Després de les pluges del dia abans, ha lluït el sol i els partits s’han pogut desenvolupar amb tota normalitat.

Ana Aristova i "Lord Loriot" van guanyar la Sant Jordi a l'Open

  • Published in

IMG3469-ENTREGADOS-PREMIOSREGALOS1024x576Tot i les previsions de pluja per al cap de setmana al final només va ser un ruixat, amb el que es van poder celebrar, amb les pistes en un estat excel·lent,  els concursos de doma previstos per al diumenge a l'Open Sport Club. 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

  
Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI