superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Nova normativa convocatòria d'examen de galops

  • Published in

logo galopes rfheRecordem a tots els Clubs i Examinadors de galops, la obligatorietat de enviar les sol·licituds de noves convocatòries d'exàmens, mitjançant l'imprès corresponent degudament emplenat.

La sol·licitud s'ha d'enviar com a mínim una setmana abans de la data prevista del examen. En cas de no complir aquest requisit, la Federació NO admetrà cap Acta.

La data del examen la podeu comunicar per e-mail tan punt la decidiu i enviar l'imprès quan conegueu la resta de dades (examinadors, nivells de galops, nombre aproximat d'alumnes, hora inici, etc), sempre respectant el termini mínim de 7 dies.

Gràcies per la vostre col·laboració.

L'imprès el trobareu a la pagina web de la Federació i el podeu descarregar en aquest enllaç

Imprès

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI