filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

lligues fch

NOTICIES DESTACADES

Nova APP mòbil de la FCH

  • Published in
  • Categoría: Destacats

App federacionLa FCH estrena nova App  per a que pugueu tramitar les vostres llicències a través del telèfon mòbil amb més facilitat.

Trobareu l'accés a la part superior del web de la Federació: 

https://hip360.eaipinnova.net/HIP360FCH/

Un cop dins de l'aplicació, us heu de registrar (només ho haureu de fer la primera vegada) i després ja podreu operar donant d'alta, renovant o homologant llicències, tant de genet com de cavall.   Ara us podeu donar d'alta els genets majors d'edat, i a final de mes els genets menors (ja que és necessària la signatura del tutor, i per raons de protecció de dades, encara no està llest).

Al llarg d'aquest any anirem incorporant nous mòduls: calendari, galops, competició etc... per aquest motiu és important que us doneu d'alta encara que ja tingueu la llicència d'aquest any tramitada.

En el vídeo que us linkem a continuació, us expliquem com instal.lar-vos l'aplicació al telèfon mòbil i com donar-vos d'alta a la aplicació:

 A continuació us deixem els vídeos explicatius de com tramitar les llicències de cavalls i de genets:

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar