filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

lligues fch

NOTICIES DESTACADES

Doma Clàssica, Salt d’Obstacles i TREC completen l’agenda hípica del cap de setmana

  • Published in
  • Categoría: Notícies Federació

trec ctAquest darrer cap de setmana de setembre, arriba atapeït de concursos hípics de diferents disciplines com són la Doma, el Salt i el Trec i que es fan en diferents províncies del territori català.

 

A més dels concurs del QMT-Reus, els aficionats a la Doma Clàssica tindran una altre oportunitat de gaudir d’aquesta disciplina a la localitat barcelonina de Vilanova i la Geltrú, concretament a les instal.lacions de Vila Pony Club. En el centre del Garraf, organitza aquest dissabte un CDT0*, que estarà conformat per les proves corresponents a les Reprises AP-Sense Galops, AP, 1, 2, 3A i 4. Les proves seran jutjades per Nadine Thomas com a Presidenta del Jurat, amb Rafael del Pino com a Vocal i Socorro Blas com a Delegada Federativa.

 

A Lleida, tindrà lloc un concurs de Salts d’Obstacles de categoria CST0* i que es desenvoluparà a les instal.lacions del C.H. Segre i que tindrà un total de sis proves oficials. Els participants en aquest concurs, s’enfrontaran a obstacles amb alçades entre els 0.60 metres, de la prova més petita, fins a l’1.20 metres de la prova més gran. Les diferents proves seran jutjades per  Carme Terés com a Presidenta del Jurat i Vocal, Jaume Sancho serà el Cap de Pista i Roger Solé actuarà com a Delegat Federatiu.

 

Finalment, la jornada d’aquest cap de setmana es completarà amb un TREC en el Club Hípic Sant Fruitós de Bages i que estarà dedicat a les categories de Benjamins, Alevins i Infantils. Les proves s’iniciaran a les 09:00 del matí amb la Prova d’Orientació, continuarà a les 10:30 hores amb la Prova d’Aires, mentre que la darrera prova correspondrà a les Proves de Terreny Variable que s’iniciaran a les 12:00 hores. En aquesta ocasió, el jurat estarà format per Anabel Martín com a Presidenta del Jurat amb Joan Serra, Montserrat Culleres, Daniel Gallego i  Judit Miron, com a Vocals, exercint Maria Deulofeu com a Delegada Federativa.  

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar