appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Les Federacions esportives catalanes pacten el full de ruta contra els greuges a l’esport català

  • Published in

ufec1La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, va reunir recentment, els presidents i representants de les federacions esportives catalanes per acordar el full de ruta a seguir per tal de fer front als greuges a l’esport català.

 

Durant la celebració d’aquesta reunió,  el President de la UFEC, Gerard Esteva, va exposar els greuges que afecten l’esport català, així com totes les accions que des de la UFEC, s’han fet fins al moment.

 

Aquest full de ruta, que va ser aprovat per totes les federacions assistents, consisteix en acordar un manifest conjunt com a proposta de reivindicació de l’esport català; aconseguir el suport de la ciutadania, transcendint l’àmbit esportiu, a través de la creació d’una campanya a la plataforma web change.org i la posada en marxa d’una pàgina web que centralitzi la reivindicació; sumar el poder municipal a través de l’aprovació d’una moció tipus per als ajuntaments; i la celebració d’una roda de premsa conjunta de l’esport català.

 

Amb aquest full de ruta es vol mostrar la unitat del món esportiu català per fer front als greuges i perjudicis que el sector està patint per culpa de les darreres accions legislatives i dels poders públics que menystenen la realitat del sector.

 

La roda de premsa, que tindrà lloc el proper 19 de març al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona (c/ Nàpols, 42) a les 12 h, serà la clau d’aquesta campanya, on es reuniran més de 1.000 persones del món de l’esport per reivindicar-se en contra dels greuges que afecten l’esport català, mostrant així una imatge d’unitat de tot el sector.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar