superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Celebrada l'Assemblea General Ordinària

  • Published in

Logo FCH Color bueno pequeñoAhir dilluns dia 18 a la tarda va tenir lloc, telemàticament, l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d'Hípica.

El nostre president, Emilio Zegrí, va ser l’encarregat de l’obertura de l’Assemblea. Seguint l'ordre del dia es va aprovar l'acta de la junta anterior. Posteriorment es van ratificar els preus de les llicències 2021 tant de genets com de cavalls mantenint-se els preus de l'any anterior tot i que en algunes ha pujat lleugerament el preu de les pòlisses d'assegurances.

Es va aprovar també el pressupost 2021 i tal com estava previst es va procedir a l'aprovació del calendari 2021 sotmetent-se a votació el Campionat de Catalunya de salt d'obstacles que va ser adjudicat al Club Esportiu Open, el Campionat de Catalunya de doma clàssica de menors que es va atorgar a l'Hípica Ca Vila i el Club Hípic Sant Marti Vell (CAVA) serà la seu del Campionat de Catalunya de Ponis en les tres modalitats olímpiques, salt, doma i CCE.

 CALENDARI 2021

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI