superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Concurs fotogràfic de KSIX

  • Published in

 

ksixL’empresa KSIX Mobile Tech, companyia líder del sector d’accessoris de telefonia mòbil a Espanya i actual Partner Oficial de la Federació Catalana d’Hípica, organitza un Concurs Fotogràfic, de temàtica lliure, i dona l’oportunitat de participar en aquest concurs a tots els Federats de la nostre entitat.

Tots els participants en aquest concurs, hauran de penjar les seves fotografies a la pàgina oficial en Facebook de KSIK Mobile (Promoció KSIK MOBILE), entre l’11 de setembre i l’11 d’octubre. Us animen a participar en aquest concurs amb fotografies amb els vostres cavalls. Durant aquests dies, els usuaris de Facebook, podran penjar les seves fotos, i entraran en el Sorteig  de:

 

-          Una Bateria Solar Externa 4000mAh PowerLive+

-     

            Una Funda aquàtica amb auriculars Waterproof

 

-          Una Braçalet Sportband

 

-          Uns Auriculars esportius Waterproof 

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI