filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

lligues fch

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 10 a l´11 de març

  • Published in
  • Categoría: Newsletter

raid de la selvaAquest cap de setmana comptarem amb esdeveniments de diverses disciplines, entre ells el III Raid de la Selva, amb carreres nacionals i internacionals

Salt d'obstacles

Dos-cents binomis, entre cavalls i ponis, prendran part al llarg del pròxim cap de setmana al CSN2* i CSNP1* que es desenvoluparan apolola pista del Real Club de Polo de Barcelona.
El CSN2* es disputarà el divendres i dissabte, els ponis competiran el dissabte i diumenge. A més de la proves oficials del nacional de salt (1,10, 1,20 i 1,30 m) es disputarà una prova complementària sobre 1,00 m. El nacional de ponis comptarà amb un total de nou categories oficials i dues proves complementàries diàries.
La direcció tècnica de l'esdeveniment estarà a càrrec d'Isidro Suárez Rodríguez, dissenyador dels diversos traçats.

Horseball

Diumenge es celebra la 11ª Jornada de la XXIV Lliga Catalana de Horseball a l'Hípica West Fork

Doma Clàssica

EquipVidreres estrena la temporada amb un CDT1* & CDT0*, primers concursos puntuables per les Lligues de Doma Clàssica de la Federació Catalana d’Hípica.

Hi ha programades proves d’iniciació en pista de 40 x 20 m al CDT0*, amb reprises desde AP Previa fins a Reprise 3.Al concurs CDT1* de pista de 60 x 20 m es podrà competir des de nivell Benjamins fins a Gran Premi amb proves de cavalls joves de 4, 5, 6, i 7 anys. El jurat de camp el presidirà Barbara Regas, acompanyada de vocals per Meritxell Pontes, Dominique Grillot i Lluís Fabregat. Les funcions de delegat federatiu les farà Jordi Pontes.

El Club Hípic Reus Qmt celebra un CDT1* & CDT0* puntuables per les Lligues de Doma Clàssica de la FCH. Hi haurà possibilitat de participar a proves de iniciació des de AP Prèvia fins a Reprise 3 en pista de 40 x 20 m i proves de nivell Benjamins fins a San Jorge incloent Cavalls Joves a les proves del CDT1*.

El jurat de camp el formaran, Socorro Blas com a presidenta i com a vocals Nadine Thomas i Carles Cid. Com a delegada federativa la FCH ha designat a Eva María López.

Enganxes

Aquest cap de setmana es celebrarà l'Indor Caldes de Malavella "FIRA DE LA TERRA" CAT0*, organitzat pel Club d'Enganxes Comarques de Girona.1e2fccb0 7c14 4760 855e 8e11a355921f

Raid

El proper cap de setmana, Selvaequus organitza el III Raid Internacional de la Selva pels voltants de Santa Coloma de Farners. Aquest esdeveniment comptara amb els raids internacionals, CEI* i CEI**, CEI***,CEIYJ**, CEIYJ*, i nacional CEN*

Turisme Eqüestre 

Diumenge Cowboys de la Selva han organitzat una sortida per les Gavarres i Cassà de la Selva

Trec

Diumenge es celebrarà a C. E. Cavall de Mar un concurs de la Lliga Catalana de TREC 0*, 1* i 2*. El jurat estarà presidit per Elisabet Galí, amb Leonor Brozgol Nieto com a delegada i Jordi Bona com vocal.

 Ricard Grabulosa s'encarregarà del traçat de POR i Marta Planella del de PAR i PTV

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar