appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 25 al 26 de març

  • Published in

Cava horse cdnEstem de sort! Tenim un cap de setmana amb una gran activitat hípica a escollir.

Doma Clàssica

De divendres 24 a diumenge 26, el CAVA acull un CDN*** Primavera & Copa Ancce.  

El jurat estarà presidit per Marta Condeminas, i com a vocals: Meritxell Agramunt, M. José Vignau, Anna Madroñal, Barbara Regas, Jorge Enrique Nuñez, Socorro Blas, Loles Beltrán, Ana Isabel Palacios, Nadine Thomas y Clara Ferreiro.  La delegada federativa serà Renata Martín. 

Salt Obstacles

Amb quasi 200 sortides a pista, el RCPB celebra un CST1*. El jurat estarà presidit per Angel Vilches, amb Jordi Llaveria com a vocal, Juan Cabrera com a Cap de Pista i Leonor Brozgol com a delegada federativa. 

Horseball

Diumenge, l'Hipic Club GT celebra la 12na jornada de la XXIV Lliga Catalana de Horseball

CCE

Les Tanques acull un doble concurs nacional de Concurs Complet, una CCN1* i un CCETP1*, així com un concurs territorial CCET1*-  El jurat estarà presidit per Griselda Cristòfol, acompanyada de Jordi Albets, José Mª Nicolas i Jordi Bortóló com a vocals, Konstantin Georgiev dissenyador de recorregut de Cross i Albert Bernat com a cap de pista de S.O.

Turisme Eqüestre

Els amants de les rutes a cavall poden escollir entre dues opcions: la ruta a Llémena organitzada per Àngel Feixes de Llampecs de Llémena per a dissabte, o bé la ruta de dos dies per Floració - Lleida, organitzada per Toni Badia de l'AMAC.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar