filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 5 al 7 de maig

  • Published in

raid saserraL'esdeveniment protagonista d'aquest cap de setmana és el Campionat de Catalunya de Raid, que se celebrarà a Olost, però també comptem amb esdeveniments d'altres disciplines.

Raid

Aquest cap de setmana se celebraran a l'entorn d'Olost diverses carreres territorials, nacionals i internacionals de tres, dos i una estrella, amb el Campionat de Catalunya de Raid Absolut 2023  com a prova de major rellevància.

El Campionat de Catalunya de Raid Absolut 2023 es correrà dissabte dia 6 de maig sobre un total de 120 km, amb sortida a les 7:00 del matí.

Les altres carreres internacionals, un CEI3* de 160 quilòmetres en 6 fases, un CEIYJ2* de 120 quilòmetres en 4 fases, i un CEI1* i un CEIYJ1* de 100 quilòmetres en 3 fases, es van disputar el mateix dia, amb sortida a partir de les 6:15 del matí.

Turisme Eqüestre

 Durant els dies 6 i 7 de maig, Cowboys de la Selva organitza una ruta a cavall a Sant Joan de les Badeses a Olot

Doma

Open Sports Club organitza dues competicions territorials de Doma Clàssica. Es celebrarà un CDT1* amb proves de cavalls joves de 4,5,6 i 7 anys i reprises de nivells benjamins fins a Gran Premi U25. També hi haurà proves des de AP Prèvia fins a Reprise 3 en el CDT0*. Totes dues competicions coincidiran a més amb un CDTP1* que tindrà proves per a ponis A i D.

El jurat de camp el presidirà Socorro Blas, amb Carles Cid Meritxell Pontes i Meritxell Agramunt com a vocals. Les funcions de delegat de la Federació Catalana d'Hípica les farà Jordi Pontes.

Trec

Paddock Vallès celebrarà en les seves instal·lacions un CNTREC3* i Copa d'Europa amb categories ***/**/* i 0* i concurso Open.  

La presidenta del jurat serà Gillian Rosemary, amb Roberto Martín com a vocal Les funcions de delegat de la Federació Catalana d'Hípica les farà Leonor Brozgol. 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar