appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 12 al 14 de maig

  • Published in

CrossCEPDestaquem aquest cap de setmana els concursos nacionals de CCE de cavalls i ponis, que se celebren al Centre d'Equitació del Penedès, però hi ha molt més!

 CCE

El Centre d'Equitació del Penedès acull aquest cap de setmana un CNCP1, un CCN100 a més d'un concurs territorial de Ponis i de cavalls de 1*.  El recorregut del Cross ha estat construït i  dissenyat per Konstantin Georigiev i Albert Bernat el de Salt.  Les funcions de president de jurat seran a càrrec de Griselda Cristòfol, acompanyada dels vocals Jordi Albets, Montse Peiretó, Jordi Bortoló i Bàrbara Regàs; i Amalia Gutierrez com a comissari.

RAID

Dissabte 13 de maig es celebra una nova edició dels Raids de promoció de Santpedor, amb categoria CEA P40, CEA P60 i CEA0*. 

DOMA CLÀSSICA

Diumenge 14, el Club Hípic Estartit - Torroella de Montgrí celebra un doble concurs de Doma Clàssica CDT1* i CDT0* puntuables per la lliga territorial de doma clàssica.  El jurat estarà presidit per Anna Madroñal i Meritxell Pontes i Dominique Grillot com a vocals. Les funcions de delegada federativa seran a càrrec de Socorro Blas. 

TURISME EQÜESTRE

Aquest cap de setmana podem gaudir de dues rutes.  Una travessa pels cincles de Bertí / Montmany organitzada per l'AMAC (Maite Puig i Joan Muns), i una ruta per les Gavarres organitzada per Cowboys de la Selva.

HORSEBALL

La Saga acull també a les seves instal·lacions la 15ª Jornada de la Lliga Catalana de Horseball.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar