filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 8 al 10 de setembre

  • Published in

raidEl Raid i Salt seran, aquest cap de setmana, les disciplines protagonistes amb la celebració del Raid de Sant Bartomeu de Grau i el CST* a Torredembarra

Raid

Dissabte 9 de setembre, a Sant Bartomeu del Grau se celebraran els raids de promoció, CEA P40, CEA P60 i CEA 0*. 

Amb Marta Musach com a presidenta de jurat, Ariadna Pujol i Àngel Ballesteros com a vocals, i Xavier Lamarca com a delegat federatiu FCH.

Salt

També dissabte,  el Club d'Equitació Torredembarra CET organitza, a las seves instal·lacions, un CST*. El jurat estarà presidit per Griselda Cristòfol, amb Jordi Bortoló com a vocal i Robert Pons com a Cap de Pista. Les funcions de delegada federativa seran a càrrec de Leonor Brozgol.

Turisme Eqüestre

Els dies 10 i 11 de setembre, Cowboys de la Selva organitza una ruta per la Collada Verda.

 

Aprofitem per dessitjar-vos una feliç Diada!

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar