JUTGES

Finalitzen les dues primeres setmanes de la Ruta de la Cerdanya

  • Published in
  • Categoría: Salt

alfons roquet Cents de binomis s'han donat cita en les instal·lacions del Centre Eqüestre de Puigcerdà durant les última meitat de juliol. La raó? Els concursos nacionals i de cavalls joves que s'han organitzat en les seves renovades instal·lacions de nivell internacional.

Primera Setmana - Lou Favede i Ariba Ter Elzen Z, guanyadors del Gran Premi Ajuntament de Puigcerdàmaria gene

Lou Favede, muntant a Ariba Ter Elzen Z, es va emportar la prova més important del CSN3* que es va disputar durant la primera setmana de la Ruta de la Cerdanya (del 17 al 23 de juliol), al imposar-se en el desempat del Gran Premi. Patricia Astiz i Dulcinee Platiere van aconseguir obtenir la segona posició, per davant de Laura Roquet i Cricket.

El diumenge la prova de cavalls de 7 anys va comptar amb 10 participants. Dos fantàstics recorreguts sens falta i els millors temps li van servir a Laura Roquet per a proclamar-se guanyadora amb Opie Dopie Puigroq. María Gené va ser segona muntant a Cartagena, i Lou Favede va ser tercer amb Gris Bouille.

La prova de 1,30 m va ser per a María Xercavins que va ocupar la primera i segona posició muntant a Girbau Jamaica i Karioka SP. El tercer lloc va ser per a Lou Favede amb Gahus des Copeaux.

 

Segona setmana – Alfons i Laura Roquet, primera i segona posició del Gran Premi Trofeu Coca-Cola

Alfons Roquet i Aristo de la Cour van aconseguir proclamar-se guanyadors de la prova, un recorregut rapidíssim i sense penalització li van valer el triomf enfront de Laura Roquet i Cricket, que els seguien de prop. Primitivo Nieves i Jappes P&M van classificar en la tercera posició d'una prova que va comptar amb 25 binomis participants.

En la categoria de 7 anys María Gené i Cartagena van aconseguir vèncer a Laura Roquet i Opie Dopie Puigroq, que es van proclamar guanyadores de la prova en la setmana anterior. Tancaven el podi Carmen Casan i Cervantes de Capellan.

Pedro Antonio Mateos amb Naroby Van de Fruitkorf va ser el millor de la prova de 1,30 m. Laura Roquet va aconseguir la segona plaça amb Blitzz Z i Maria Xercavins i Karioka SP van ser terceres.

 

A partir del divendres els amants de la disciplina podran gaudir de més de cent cinquanta sortides a pista durant l'Amateur Week. Una fantàstica oportunitat perquè els binomis menys experimentats competeixin en instal·lacions pròpies d'un esdeveniment internacional. A partir del pròxim divendres i fins al diumenge, les instal·lacions del Club Ecuestre Puigcerdà acolliran un concurs territorial. Es tracta en aquesta ocasió d'un CST1* que compta amb més de cent cinquanta sortides a pista. Durant les tres jornades es disputaran un total de vuit proves oficials diàries amb altures des de 0,20, fins a 1,20m.

L'entrada al recinte esportiu estarà oberta i serà gratuïta per a tots els aficionats.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI