JUTGES

El CSIO Barcelona comptarà amb la participació del Top ten mundial

  • Published in
  • Categoría: Salt

Eduardo Álvarez AznarA dues setmanes per l'inici del CSIO Barcelona, que organitza per 10è any consecutiu la gran final mundial Longines FEI Jumping Nations CupTM, es van confirmant els equips participants.

Alemanya, l'Argentina, Austràlia, Bèlgica, el Brasil, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Mèxic, Països Baixos, Suïssa, USA, Uzbekistan i Espanya com a país amfitrió, intentaran arrabassar-li el títol a Bèlgica, vigent campió.

La 111a edició del CSIO Barcelona comptarà amb set genets del Top ten mundial encapçalant el cartell de la competició hípica més destacada del calendari internacional: el suec Henrik von Eckermann (1), de França Julien Epaillard (2), el suís Steve Guerdat (3), el seu compatriota Martin Fuchs (5), el nord-americà Mclain Ward (6), Harrie Smolders dels Països Baixos (7) i el genet gal Simon Delestre (9). L'equip espanyol estarà representat per Eduardo Álvarez Aznar, Carolina Aresu, Alberto Márquez Galobardes, Mariano Martínez Bastida i Santiago Núñez Riva.

Un altre dels grans al·licients del CSIO Barcelona serà l'última plaça olímpica de París 2024 que es posarà en joc durant l'esdeveniment. L'equip millor classificat en la final de copa de nacions que encara no hagi aconseguit la seva passada de manera prèvia, podrà participar en els pròxims Jocs Olímpics. Aspiren a això sis nacions: el Brasil, l'Argentina, Uzbekistan, els Estats Units, Itàlia i Mèxic.Henrik von Eckermann SUE

Durant el CSIO Barcelona es desenvoluparan un total de deu proves. Tres corresponents a la Copa de Nacions, la primera qualificativa, la Longines Challenge Cup -o prova de consolació- i l'esperada final el diumenge, 1 d'octubre, a partir de les 15.00 h. També tornarà la tradicional Copa d'SM la Reina – Trofeu Segura Vídues, una de les proves més emblemàtiques del programa esportiu del CSIO Barcelona, així com la Copa Ciutat de Barcelona en la nit del divendres, coincidint amb una dels tradicionals sopars de gala. Les tribunes de Club donaran acolliment diàriament a uns sis-cents comensals que gaudiran de l'espectacle esportiu que es desenvoluparà en la pista, degustant la gastronomia del RCPB.

A més de l'espectacle esportiu, CSIO Barcelona oferirà sengles concerts musicals en les nits del divendres 29 i dissabte, 30 de setembre, una vegada conclosa la competició.

PoloPark dedicarà els seus 20.000m2 a l'oci familiar

I d'acord amb l'ambient festiu que desperta CSIO Barcelona a la ciutat, el Club cedirà 20.000 m² de la seva pista al PoloPark. Aquest espai verd, el més gran de Barcelona, dedicat a l'oci familiar, oferirà durant quatre dies tot tipus d'activitats: un complet Foodie Fest, un ampli market, el Brand Village i el Kids Park destinat els més petits amb el seu tradicional Pony Park by Calvet. En aquesta edició l'espectacle esportiu també s'alternarà amb xous de petit format protagonitzats per la domadora natural, Inti Schenkel, l'equip de volteig nacional, actual Campió d'Espanya i, una edició més, l'exhibició de doma protagonitzat per la Guàrdia Urbana de Barcelona. A més, les tardes en el PoloPark es veuran amenitzades amb concerts musicals de grups emergents.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI