JUTGES

Laura Roquet, campiona de Catalunya de S.O Adults

  • Published in
  • Categoría: Salt

catalunya salto 004Aquest cap de setmana, s'ha celebrat a l'Open Sports Club, el Campionat de Catalunya de Salt d'Obstacles amb una gran participació en totes les categories.

Aquest any el Campionat ha estrenat format ja que a més de les proves tradicionals d'aleví, infantil, juvenil, jove genet, adults, veternas i cavalls joves,  s'han incorporat les proves de Classica 0.90, 1.00, 1.10, 1.20 i 1.30m.

A la prova d'adults, Laura Roquet i "Opie Diopie Puigroq" es van fer amb la medalla d'Or a la prova d'adults, seguit de Xavier Cebrià i "Aventus" i Imma roquet i "Ivettus del Maset" ancant el podi.

A la categoria de Juvenils, la medalla d'Or va ser per Lucas Barberà i "Alpha Chabaudiere", seguit de Patricia Astiz amb "Dulcinee Platiere" amb la medalla de plata i el bronze per a Rocio Sanchez i "Origi de Toxandria Z".

A la categoria de Jove Genets el podium va ser el següent: vanna Bilyk i "Medina Sidonia" medalla d'Or, Alex Codina i "Epleasure Beaufour" medalla de plata i Marçal Piró i "Eventing de Fay" medalla de bronze.

A la prova d'Infantils, la primera posició i per tant medalla d'Or va ser Alysa Bodin amb "Bambolula des Forets", seguida de Lola Roquet i "Ibolina del Maset", i de Emma Garcia "Gagancho".

Oscar Cebrià amb "Qualitay Blue va aconseguir la medalla d'Or a la prova de Veterans, seguit de Jaime Astiz i "Richie Z" i de Nuria Guinovart i "Mianbreker" que es va fer amb el bronze de la categoria.

A les categories de cavalls Joves, Imma Roquet va aconseguir  la medalla de bronze de cavalls de 6 anys amb dalia del Maset, i també la plata i el bronze a la prova de 5 anys amb Dreamer i Talma respectivament.   Sergi Segura també va aconeguir dues medalles amb els seus poltres "Meilleur Tarpania" Or a 6 anys i Or amb Al Cassino a la prova de 5 anys.  A la categoria de 4 anys, l'Or va ser per Alex Zobel amb "I'm full of surprises". la medalla de plata per a Blai Capdevila i "Tanelina" i el bronze pel Gerard Vallverdú i "Avall Vem".

Les noves categories de clàssics van estar molt disputades amb una gran participació. 

Classica 0.90:   Or per Alvaro Bejarano i "Titan d'Acteon", plata per Clara Gaudré i "Falbala St. germain" i bornze per Gabriel Mindus i "Naval M"

Classica 1.00:Or per Maria Bonet i "Fango 14,42%", Plata per Isabel Mindus i "Sherminator des vergers" i bronze per Clara Santos i "Vitalite Courcelle".

Classica 1.10m: Or per Leonor Rotllant i "Topjump", plata per Alysa Bodin i "Apache", i bronze per Alina Luica Le Monnier i "Ulysse du Carroil".

Classica 1.20m:  Medalla d'Or per Elena Fernandez-Novell i "Gazelle de Mazeroy"  seguida de Pau Sanchez i "Cerise de la Cense" i Estela Hernandez i "Eloa du Bief",medalla de bronze.

Classica 1.30m:  Or per Pere Xercavins i "Fly Mejoulet", seguit de Patricia Astiz i "Ariel de Moens" i bronze per  Colombe Clair amb "kato F", 

Enhorabona a tots el participants.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI