JUTGES

Showjumping Challenge: participa a un esdeveniment pioner a Espanya

  • Published in
  • Categoría: Salt

showjumping challengeEl "Showjumping Challenge" amb l'amazona de GP sueca Hannah Åkerblom, consisteix en un concurs en línia però on, a part de la logística digital, els guanyadors es decideixen mitjançant un protocol d'estil. 

Què és el EquiforAll Show Jumping Challenge?

És un esdeveniment per a genets de salt al que tots tenen l'oportunitat que la seva munta sigui revisada per la amazona de Gran Premi Hannah Åkerblom. EquiforAll i Hannah han col·laborat per a crear un recorregut que s'adapta a qualsevol pista i nivell, juntament amb un protocol d'estil. Hannah revisarà la munta i donarà puntuacions basades en diferents criteris, com la posició del genet, l'execució del recorregut, la comunicació entre el cavall i el genet, entre altres. (Important: Una competició tradicional de salt es basa en el fet que el genet tingui menys faltes i el temps més ràpid gana.

Per a fer possible l'esdeveniment en línia i promoure una equitació bona i segura, hem decidit seguir el Protocol d'Estil. (Això s'utilitza sovint entre els joves genets a Escandinàvia)

El Challenge està obert per a genets que saltin des de 0,20 m fins a 1,20 m.

Recomanem que la pista mesuri un mínim de 20 x 40 metres. Si és més gran, simplement poden adaptar i construir el recorregut en una part més petita de la pista. Com participar?

Construeix el recorregut a la pista de la teva hípica i demana que algú t'ajudi a filmar-lo mentre saltis.
Envia el vídeo del teu recorregut a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. com més tard el 16 de desembre de 2023. Ha d'incloure el teu nom, el nom del teu cavall i l'altura del teu recorregut a  l'assumpte del correu. Al correu electrònic, si us plau indica que accepta que el teu vídeo o parts d'ell apareguin potencialment a les nostres comptes de xarxes socials.Si participes amb més d'un cavall, assegura't d'enviar un correu electrònic per recorregut.

Revisarem el vídeo per a assegurar-nos que tingui la qualitat suficient. Si és acceptat, rebràs un enllaç per a realitzar el pagament per a participar al concurs.
El pagament ha de realitzar-se dins de les 24 hores posteriors a la confirmació perquè la seva participació sigui acceptada.

Dates:

Obertura per a enviar els vídeos: 1 de desembre
Últim dia per enviar vídeos: 16 de desembre
Resultats: 22 desembre

Preu:
20€ per vídeo fins al 12 de desembre. 
Vídeos rebuts entre 13 i 16 de desembre: 25€

Premis i sponsors:
Millor puntuació, Millor Principante, Millor Presentació

WEB: 
https://www.equiforall.com/es/copy-of-online-competition

RECORREGUT:
https://www.youtube.com/watch?v=tbvcnvnhak4&ab_channel=equiforall

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI