JUTGES

Alta Escola

Torna la competició a la Hipica West Folk

  • Published in

WEST FORKDiumenge 28 a Reus, Tarragona, es disputaran quatre concursos territorials "E" desescalada de diferents disciplines. Dos seran de doma clàssica categories 0* i 1*, un d'alta escola 1* i un altre de doma vaquera.

Celebrat un concurs d'alta escola

  • Published in

alta escuelaTal com estava previst el diumenge passat es va celebrar un concurs d'alta escola a les instal·lacions de la Hípica Castellar

Celebrat el Campionat de Catalunya d'Alta Escola

  • Published in

Cto Cat Alta Escuela 27 julio 2019Dins dels actes programats a la Fira del Cavall de Reus, que va tenir lloc durant el cap de setmana, es va celebrar el Campionat de Catalunya d'Alta Escola.

Torna l'Alta Escola a Castellar del Vallès

  • Published in

alta escuela jerezLes instal·lacions de l’Hipica Castellar Horses acolliran diumenge un concurs d'Alta Escola Territorial.

Celebrades quatre competicions a Reus

  • Published in

west forkDiumenge intens en l'Hípica West Fork que va acollir a les seves instal·lacions quatre concursos de diferents disciplines. Els assistents van poder gaudir de l'Alta escola, doma clàssica i vaquera.

Quatre concursos tindran lloc al West Fork

  • Published in

West Fok 30 junioL'hípica West Fork de Reus celebrarà el dissabte 30, quatre concursos nocturns, Alta Escola, Doma Vaquera i Doma clàssica de 0 * i 1 *

CAEET1 * + CDT1 * + CDT0 * + CVT1 *

  • Published in

West ForkAlta Escola, Doma Clàssica i Vaquera seran les diferents disciplines dels concursos territorials que es disputaran el pròxim diumenge a l’Hipica West Fork de Reus.

Celebrat el Campionat de Catalunya de Doma Vaquera i Alta Escola

  • Published in

Cto Cat DV West NovUn bon nombre de genets i amazones es van donar cita aquest cap de setmana, a l'Hípica West Fork, per participar en els campionats 2017, on les finals es van disputar el diumenge.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI