JUTGES

Quatre concursos tindran lloc al West Fork

  • Published in
  • Categoría: Alta Escola

West Fok 30 junioL'hípica West Fork de Reus celebrarà el dissabte 30, quatre concursos nocturns, Alta Escola, Doma Vaquera i Doma clàssica de 0 * i 1 *

En Alta Escola es celebraran les proves de Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenils, Cavalls Joves, Nivell Mitjà, Intermedi i Avançat. Les proves seran jutjades per Socorro Blas i Barbara Regas.

Debutants, Alevins Promoció, Alevins, Infantils, Cavalls Iniciats, Intermitja 1, Intermèdia 2 i Cavalls domats seran les proves del concurs de Doma Vaquera que tindrà com a jurat a Dominique Grillot que actuarà com a president i Mercè Colobran de vocal.

Pel que fa al doble concurs de Doma Clàssica es celebraran les proves que formen part del 0 *, AP prèvia, AP i les represes 1, 2, 3 i 4, així com les de l'1 * que corresponen a preliminar 4, 5, 6 i 7 anys, Benjamins, Alevins Equips, Infantils Equips, Juvenils 0E Equips, Juvenils Equips, Clàssica 1 i Sant Jordi. El jurat estarà format per Socorro Blas com a president acompanyada de Dominique Grillot i Jordi Pontes com a vocals.

Com a representant de la Federació Leonor Brozgol estarà present en totes les competicions, assumint les tasques de delegat federatiu.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI