JUTGES

Torna la competició a la Hipica West Folk

  • Published in
  • Categoría: Alta Escola

WEST FORKDiumenge 28 a Reus, Tarragona, es disputaran quatre concursos territorials "E" desescalada de diferents disciplines. Dos seran de doma clàssica categories 0* i 1*, un d'alta escola 1* i un altre de doma vaquera.

En els concursos de doma clàssica es disputaran les proves AP Prèvia, AP i les Reprises 1, 2, 3 i 4, pertanyents al 0 *, més totes les corresponents a l'1*, preliminar 4, 5, 6 i 7 anys, Alevins Equips , Infantils Equips, Juvenils 0 * Equips, Juvenils Equips, Clàssica 1 i Sant Jordi.

El CAEET1 * tindrà un total de sis proves oficials: Benjamins, Infantils, Cavalls Joves, Juvenils, Nivell Mitjà i Nivell Avançat.

Les proves de Debutants, Alevins Promoció, Alevins, Infantils, Cavalls Iniciats, Intermitja 1 FCH i Cavalls Domats, seran les que es disputaran al concurs de doma vaquera.

Dominique Grillot i Eva Maria Lopez Ampudia seran les encarregades de jutjar les proves dels quatre concursos, mentre que Maria de la Mar Reguero de la Poza assistirà com a comissari. En aquesta ocasió la FCH ha nomenat a Leonor Brozgol com el seu representant.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI