JUTGES

Enganxes

Oberta Convocatòria Clinic d'Enganxes

  • Published in

Enganxes genericLa vocalia d'Enganxes de la FCH convoca un nou clínic d'enganxes per a tot s aquells interessats en millorar i avançar en la disciplina.

Sabina Klienhagen i Joan Freixedes, nous guanyadors de la Lliga d'Enganxes

  • Published in

finall lliga enganxesEl passat cap de setmana es va celebrar al Club Hípic Estartit - Mas Paguina, la final de la lliga de Doma i Cons d'Enganxes.

Javier Monforte i Cristina Freixedes, nous Campions de Catalunya d'Enganxes 2023

  • Published in

campionat de catalunya enganxes 2023El passat cap de setmana, els cotxers es van donar cita per a participar en el Campionat de Catalunya d'Enganxes prova d'obstacles 2023, que se celebrava a Mas Paguina.

Celebrat el Campionat de Catalunya d'Enganxes Complet

  • Published in

Cto de Noviembre4El Club Hipic Estartit - Mas Paguina ha acollit, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya d'Enganxes complet 2022. 

Jordi Sureda, guanyador de l'Indoor de Campllong

  • Published in

tempImageQ2aOGUEl passat cap de setmana, el Club d'Enganxes de les comarques de Girona va organitzar un Indoor en el marc de la Fira de Campllong

Celebrat el clinic d'Enganxes amb Edouard Simonet

  • Published in

Clinic EnganxesDel 21 al 23 d'octubre s'ha celebrat el clínic d'Enganxes amb Edouard Simonet com a ponent, al Club Hipic Estartit - Torroella de Montgrí (Mas Paguina).

Finalitza l'Indor Caldes de Malavella

  • Published in

indor caldes de malavellaEl passat cap de setmana es va celebrar l'Indor Caldes de Malavella "FIRA DE LA TERRA" CAT0*, organitzat pel Club d'Enganxes Comarques de Girona.

Clinic d'Enganxes amb Edouart Benoit Simonet

  • Published in

1e2fccb0 7c14 4760 855e 8e11a355921fLa vocalia d'enganxes de la Federació Catalana d'Hípica ha convocat un clínic, a l'Estartit ,durant els dies 21, 22 i 23 d'octubre.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI