JUTGES

TREC

Francesc Rabat y Mylord, nous Campions de Catalunya de TREC 2023

  • Published in

9c6df278 1c62 4751 87bc 2e910be9ad9bA Paddock Vallés, es va celebrar el 2 de desembre, el Campionat de Catalunya de TREC 2023, categories Absolut, Junior, 1* y 0*

Noves jornades de Tecnificació de Trec 2023

  • Published in

trec abriñLa comissió de Trec de la FCH ha convocat una tecnificació de la disciplina, els dies 27 i 28 de Maig, al Club d'Equitació del Penedès.

Vols provar una cosa nova abans que acabi l'any?

  • Published in

soliterra cursQuè et sembla provar el TREC? El 23 de desembre Soliterra obre les seves portes per a oferir un curs d'iniciació al Trec impartit per Andrés Jesús Lorenzo Peña.

Finalitza una nova edició del Campionat de Catalunya de TREC

  • Published in

IMG 20221128 WA0030 2Aquest cap de setmana, a les instal·lacions de Paddock Vallés s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Trec, conjuntament amb un concurs nacional.

Ian Heredia, subcampió d'Espanya de Trec Junior, a l'equip europeu

  • Published in

Section 2Fantàstiques notícies per al TREC a Catalunya. Ian Heredia i Duque de Janas han estat seleccionats per a assistir al Campionat d'Europa de Trec, que se celebrarà enguany a Àvila, del 31 d'agost al 2 de setembre.

Ja tenim nous Campions de Catalunya de Trec Infantil

  • Published in

CtoCatTrecInfantil2022A Santa Coloma de Farners, al Club Hipic Natura a Cavall, es va celebrar diumenge 13, el Campionat de Catalunya de TREC 2022, categories Benjamí, Aleví i Infantil.

Francesc Rabat, guanyador del Trec 2* i 3* a Paddock Vallès

  • Published in

concurs de trec paddock vallèsEl passat cap de setmana Pàddock Vallès va acollir a les seves instal·lacions un concurs de Trec que va comptar amb les categories 1*, 2** i 3***.

Nova seu i nova data pel Campionat de Catalunya de TREC

  • Published in

trecS’obre de nou, el termini de sol·licituds per als C.O que vulguin organitzar el Campionat de Catalunya de TREC 2022 de les categories TREC 0* / TREC * / TREC ** Júnior / TREC ** Sènior / TREC *** Absolut / Veterans.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI