L'Escola d'Equitació de la Real Maestranza de Cavalleria de Ronda convoca sis places becades per al Curs de Genet Professor 2015.

  • Published in

escuelamaestranzaL'Escola d'Equitació de la Real Maestranza de Cavalleria de Ronda, Màlaga, ha convocat sis places becades per a cursar la formació de Genet Professor pel proper curs 2015 -2016 a les seves instal.lacions.

Els alumnes seleccionats disposaran d'una beca, valorada en disset mil euros anuals, que cobreix la majoria de les despeses de formació (inclòs els cursos de tècnic esportiu), assistència a competicions i allotjament a l'habitatge situat en les pròpies instal·lacions eqüestres de la RMR.

 

Durant els tres anys de formació, els alumnes compaginen les classes teòriques i pràctiques amb visites a ramaderies, centres d'entrenament i estades en clíniques veterinàries i la participació en diverses competicions. A més, el curs inclou en la seva programació els títols de Tècnic Esportiu Mitjà i Superior en Hípica. El tercer any està enfocat a l'especialització en cavalls joves de Doma Clàssica.

 

Les classes pràctiques es reforcen amb l'actuació dels alumnes del curs com a auxiliars de professor en els diferents nivells del curs d'Oci Esportiu dirigit a nens a partir de nou anys que imparteix aquesta escola.

      

Proves d'accés

Les proves d'accés es realitzaran el dilluns 13 de juliol. El període d'inscripció per a realitzar-les es troba actualment obert. Els interessats han de tenir una edat compresa entre 16 i 24 anys, haver finalitzat l'educació secundària obligatòria i enviar la documentació requerida a la convocatòria abans del dia 6 de juliol, podent avançar-a l'adreça de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

L'avaluació d'accés es realitza amb cavalls i material de la pròpia escola. Les proves consisteixen en:

- Preparació d'un cavall i execució d'una Reprise nivell 2 (Pista de 20 x 40). Es valorarà aplicació i efectes dels ajuts, seient i posició del genet i sensibilitat, maneig i tacte eqüestre.

- Recorregut d'obstacles en pista i cross (opcional i no eliminatòria).

- Prova teòrica sobre el Reglament de Doma Clàssica.

- Test psicotècnic i prova d'aptitud psicològica.

- Prova de cultura general.

- Prova d'idioma (anglès) opcional, no eliminatori.

- Entrevista personal amb la Direcció de l'Escola d'Equitació.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI