El cavall ‘Olímpic’ de #BCNalgalop inicia la seva aventura al Tibidabo

  • Published in

CSIO Barcelona BCNALGALOP Tibidabo 2El cavall  ha estat presentat al Tibidabo pel nostre president Emilio Zegri i aquest estiu recorrerà els llocs més emblemàtics de la Ciutat Comtal 

 

Després de la presentació estel·lar a la Festa Final del Joc dels Jocs del passat mes de juny, Olímpic, el cavall de fibra de vidre que protagonitza la segona edició de l'acció #bcnalgalop de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), ha arribat aquest matí al Tibidabo. El mític parc d'atraccions de Barcelona és la primera parada del tour per Barcelona que aquest simpàtic cavall ideat i pintat pels nens i nenes de l'escola Virolai Grimm de Barcelona realitzarà al llarg de tot l'estiu, a l'espera de l'arribada a setembre de l'CSIO Barcelona, la competició eqüestre de l'any.

Al Tibidabo l’Olímpic podrà gaudir d'unes vistes úniques de la ciutat de Barcelona i passar-s'ho d'allò més bé pujant a atraccions tan emblemàtiques com l'Avió (recentment restaurat), la Talaia, delectar-se amb les magnífiques vistes del Giradabo, o donar voltes en el Carroussel al costat d'altres amics equinos.El cavallet, simbolitza els Jocs Olímpics de Barcelona 92, llueix en les seves quatre potes un mosaic inspirat en l'obra de Gaudí, el seu cos està tatuat amb les anelles olímpiques i les crineres i cues acolorides en or, plata i bronze, representen les medalles olímpiques.

Olímpic estarà al Tibidabo fins al proper diumenge 16 de juliol. Durant aquestes dues setmanes s'activarà un sorteig a la pàgina de Facebook i d'Instagram del CSIO Barcelona i tot aquell que es faci una foto amb ell i la pengi amb el hashtag #bcnalgalop podrà guanyar entrades per al CSIO Barcelona 2017.

La seva ruta seguirà per al centre comercial L'Illa Diagonal (17-23 de juliol) al Museu Olímpic (24-30 de juliol) als Jardinets del Palau Robert (1-15 d'agost) al Pony Club de l'Oreneta (11 - 17 d'setembre) i acabarà el seu circuit en el CSIO Barcelona del 28 de setembre al 1 d'octubre.

 Presentació Emilio Zegri

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI