Èxit de participació i de públic a la Fira del Cavall

  • Published in

Fira-de-Reus3Durant el cap de setmana es van celebrar dins el marc de la Fira de Sant Jaume de Reus, competicions hípiques de diferents disciplines.

 

Cal destacar la gran quantitat de públic que va assistir als concursos, així com la implicació que va tenir animant als seus favorits quan l'ocasió ho requeria tal com va ser en la prova de potència de salt d'obstacles.

Durant el dissabte van tenir lloc els concursos d'Alta Escola, Doma Vaquera i Salt d'Obstacles.

Set proves van formar part del concurs d'Alta Escola. Dakota Prats amb "Danko" va finalitzar amb una mitjana de 106,75% en Alevins Promoció, Lou Rigazio muntant a "Chico" va ser el millor en Alevins. Amb una puntuació superior al 195% Claudia Moya i "Alegre CP" van ser els millors en Iniciats. Raul Castell amb "Encantador i Laureano Martínez amb" Emirat "guanyaven en Intermèdia 1 i 2 respectivament. El mateix que va aconseguir Jorge Domínguez amb "Maño" a Domats.

Tres amazones van guanyar en les proves de menors en el concurs d'Alta Escola: Alexia Casanovas amb "Big Daddy" en Benjamins, Carla Carrion amb "Perdigon" en Alevins i Marina Caballero amb "Afectuós CCXXIII" a Infantils. Víctor Arquimbau es feia amb les proves Juvenil Open i de Nivell Mitjà muntant a "Tinus" i a "Athos". Les germanes Moya van ser les millors en Juvenils i en Cavalls Joves. Berta i "Ligon VIII" encapçalaven la classificació de la primera mentre que Claudia i "Alegre CP" s'adjudicaven la de cavalls joves.

En el concurs de salt d'obstacles el públic va vibrar amb l'emocionant prova de potència. El guanyador va ser Oriol Pradells muntant a "Cordin", únic binomi que va aconseguir saltar sense enderrocar el mur de dos metres al què es van enfrontar també Albert Hermoso i Alvaro Zambrano. D'aquesta disciplina van tenir lloc set proves més. Ian Oliver amb "Spirit" va ser el guanyador en les altures de 0,40 i 0,60. Victòria de Maria Ramajo amb "Kayac" a 0,80 i amb "Luna Noir" a 1 m. La prova de 0,90 va ser per a Laura Basco i "Brita". La classificació de les proves d'1,10 m i 1,20 m, destinades als genets més experimentats, van estar encapçalades per Paula Fuentes amb "Kantor de Jazz".

Diumenge va ser el torn de la Doma Clàssica amb dos concursos de categories 0 * i 1 *. Les males condicions meteorològiques van fer que es suspengués la Sant Jordi, prova més important del CDT1 *. Tot i això prop de mig centenar de binomis van poder prendre part en les onze proves restants que formaven part dels dos concursos.

Al CDT0 * la guanyadora de l'AP va ser Amancay Chmielewski amb "Almanzor 10" amb una puntuació mitjana de 75,250%. Julia Bido i "Malboro" (67,826%), Fressia Elena Cano amb "Consul Sínia" (67,679%), Juan Jose Gilabert amb "Vasca" (66,397%) i Laura Codina amb "Athos" (64,028%) van ser els guanyadors de les reprises 1, 2, 3 i 4 respectivament.

"Viento LIII" muntat per David Santiago va ser l'únic participant en la prova de 5 anys del CDT1 *, en aquest mateix concurs Ian Oliver amb "Spirit", al que els jutges li van atorgar una mitjana de 61,267%, s'adjudicava el triomf a benjamins. Carla Carrion i "Perdigon" guanyaven en Alevins Equips mentre que Fidae Issaoui i "Solteron Jam de Vila" feien el mateix a la mateixa prova, però Open. Eugenia Gonzalez i "Kromo" van ser els únics participants en Infantils. Adan Esterlich amb "Llamantol" (64,000%) i Ana Rosa Mañe amb "Neblin VI" (66,423%) van ser els millors en Juvenil 0 * i Clàssica 1.

potencia-Sant-Jaume
Fira-de-Reus4
Fira-de-Reus3
fira-de-Reus2
Fira-de-REus

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI