Noves directrius i informació sobre assegurances

  • Published in

Logo FCH Color bueno pequeñoMitjançant el present, us volem aclarir, que d’acord amb el Reial Decret dictat pel Govern per regular l’estat d’alterta, està prohibida tota activitat esportiva, i per tant, NO es pot muntar a cavall.

Som conscients de la dificultat que això suposa pel nostre esport, però de moment i fins a nova ordre, s’hauran de treballar els cavalls de la mà, corda, nòria, i deixar-los confiats al personal de la hípica.

Així mateix, recordar-vos que donat l’estat d’alerta, les companyies d’assegurances no es fan responsables en el cas d’accident esportiu, ja que desobeir el Reial Decret serà considerat com una negligència del genet. A més la conducta podria ser sancionable administrativament.

La Federació i la RFHE estan intentant que el CSD entengui les necessitats especifiques del tractament dels cavalls d’esport. Tan aviat com tinguem notícies us ho farem saber.

A continuació us deixem el document que ha enviat  UNIFEDESPORT (corredoria d’assegurances)  respecte a les assegurances contractades, especialment les referents a accident esportiu i de responsabilitat civil dels nostres federats. 

 Document Unifedesport

La RFHE ha publicat al seu web una notícia sobre el mateniment bàsic per a la salut dels cavalls, podeu consultar-la clicant AQUI

Agraïm la vostra paciència i confiança.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI