Cavalls d'Esports Els Serrats dona 3.000 € a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

  • Published in

hospital arnau de vilanovaDivendres passat 10 d'abril a les 20 h va tenir lloc la Subhasta Benèfica Online organitzada pel genet olímpic de complet Albert Hermoso Farràs d'un poltre anglo-àrab de quatre anys de l'eguada Almenara Alta.

El poltre de nom "Atento" es fill de "Ismail" i "Quimera",  l'avi matern és "Quatar de Plape" pare de "Quilate" el cavall que competeix internacionalment Hermoso. El preu de sortida va ser de 3.000 € amb licitacions de 500 €, un preu molt per sota del valor que tindria l'exemplar en el mercat.

El Directe d'Instagram va anar conduït pel genet, soci de Cavalls d'Esports dels Serrats de Os de Balaguer (Lleida), durant 20 minuts, on van arribar a connectar-se més de 450 usuaris per a participar i seguir la subhasta. La subhasta va aconseguir els 6.500 €, després de 6 ofertes. Desafortunadament el licitador va resultar no ser vàlid. Així que l'última licitació vàlida va ser de 6.000 €.

El 50% dels beneficis van ser lliurats per Cavalls d'Esports els Serrats ahir, dimarts 14, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per a la lluita i recerca del Covid-19. Amb aquest petit gest, Albert i l'esport de complet volen agrair als equips sanitaris la seva gran labor en aquests durs moments.

Albert va declarar: "Es pot dir que la iniciativa ha estat un èxit perquè hi ha hagut moltes persones interessades de molts llocs diferents (Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Tarragona, Lleida... i fins de França). Del que es tractava era de recaptar el màxim de diners possibles per a destinar-ho als metges i sanitaris de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, que són els que estan lluitant a primera línia contra el Coronavirus, i estic content de contribuir amb el meu granet de sorra des de la meva disciplina i agrair d'aquesta manera tota la seva labor."

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI