Carta als federats/des

  • Published in

Logo FCH Color bueno pequeñoBenvolgudes amazones, genets, estaments i clubs federats,

Tots estem impacients i il·lusionats perquè volem retrobar-nos, després de sis llargues setmanes, amb els nostres cavalls.

Il·lusionats i impacients per muntar o veure als nostres fills muntant, per passar les mans per les crineres de la nostra euga i donar-li una pastanaga, per impartir classe, muntar un recorregut o jutjar.

El Govern central, ahir dimarts 28 de d’Abril, ens va il·lusionar fent-nos concebre esperances, expressant que la pràctica dels esports individuals s’obrirà a partir del proper 4 de maig a la fase zero, i tots estem contents pensant que el món eqüestre està d’enhorabona.

Però, passen les hores i encara no s’ha publicat en el BOE el Decret o l’Ordre Ministerial que ha de regular aquesta faceta de desconfinament. Sense llei no hi ha interpretació. Els avançaments són paper mullat. 

Mentre les xarxes treuen fum. Opinions, comunicats, queixes i, en fi tota classe de manifestacions d’uns i altres que en sumeixen en un mar de dubtes. 

Us demanem paciència, realment amb poca autoritat per demanar-la. La gestió d’aquesta crisi per les autoritats governamentals, en la meva opinió no és modèlica, deixant a part a la UFEC i a la Secretaria General de l’Esport que ens han recolzat des del principi. 

Són moments de temprança, qualitat més ben escassa en l’esser humà.  Des de la Federació, us demanem que espereu unes hores per regular el que de ben segur seran bones noticies. 

Us hem donat proves d’afecte i rigor, i no volem desviar-nos de cap de les dues coses. 

En breu us informarem amb seguretat del que esperem siguin molt bones notícies. 

Mentrestant, sapigueu que les vostres  aspiracions son les nostres, i que estem lluitant  perquè la nostra activitat es reprengui el més aviat possible.

 Salutacions,

Junta Directiva

FEDERACIÓ CATALANA D’HIPICA

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI