Reinici calendari de competició hípica territorial

  • Published in

logo FCH Color TransparenteLa nostra previsió és que amb l'arribada de la fase 3, la competició sigui ja possible, amb les limitacions que la normativa que es dicti, a l'efecte, exigeix.

Per aquest motiu, ja es poden generar els Avançaments de Programa de la competició prevista a partir del 19 de juny, encara que hem de ser conscients que poden haver canvis d’acord amb el que diguin les autoritats.

Per la nostra part, en efecte i gràcies a la col·laboració que hem tingut de tots els sectors i agents hípics, tenim preparat un protocol que us farem arribar en la seva versió final en els propers dies.   Per reiniciar la competició, es celebraran amb prioritat les proves en les dates ja aprovades i publicades actualment, després tindran preferència les noves dates de campionats que s'han hagut de suspendre per la COVID19 i posteriorment les dates que es vagin sol·licitant de la competició suspesa o ajornada des del 14 de març al 14 de juny. A tal efecte es mantindrà el mateix procés que fins al moment s'ha estat duent a terme.  Es a dir, hauran d'aprovar ( tal com indica el mandat de l'AG de la FCH) aquestes sol·licituds pels possibles comitès organitzadors perjudicats per la nova inclusió en calendari (una setmana anterior, a una setmana posterior). 

Els que heu hagut de suspendre competició i voleu demanar nova data, poder fer-ho com sempre, a través del sistema de gestió, fins màxim el 15 de juny.

FCH

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI