"Identificació i moviment d’èquids"

  • Published in

portada idendificacion equinosEl proper dimecres dia 14 de juliol a les 11h el Servei de Prevencio en Salut Animal de la Generalitat de Catalunya ha preparat una sessió informativa en línia, en format Webinar, sobre la traçabilitat equina. 

A finals del 2019 es va posar en marxa el sistema de gestió de la traçabilitat equina (GTR èquids) que ha significat un canvi important per a ramaders i titulars d’èquids a Catalunya. La importància de mantenir una traçabilitat completa no ja dels èquids sinó en general de totes les espècies, es fonamental per mantenir un alt nivell sanitari del bestiar així com per garantir la seguretat alimentària.

Després d’un temps d’adaptació per part del Sector,  el departament de Prevenció en Salut Animal ha considerat que era un bon moment per a fer una jornada amb l’objectiu de repassar com cal gestionar la identificació i els moviments dels èquids, així com veure les prestacions que ens dona a hores d’ara el sistema GTR equí en relació a aquesta gestió, sobretot en quant a la seva vessant telemàtica.

La sessió quedarà íntegrament enregistrada, tant les ponències com l’estona de debat, que esperem sigui de profit per a tothom, així que qui no hi pugui assistir en directe podrà accedir al seu contingut en diferit.

A continuació us facilitem l’enllaç a les inscripcions: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica

PROGRAMA DE LA JORNADA

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI