Jornada de cloenda del projecte d’activitats eqüestres impulsat per ADRINOC

  • Published in

Jornada tecnica 2021 xarxesSe celebrarà el proper divendres 8 d’octubre en sessió gratuïta de matí al Teatre Parroquial de la Cellera de Ter.

Després de sis anys treballant pel sector eqüestre on destaquen les múltiples formacions, les diagnosis d’anàlisi del sector, els grups de treballs de les vessants esportiva, social terapèutica i turística, i la instauració d’una jornada de portes obertes als centres eqüestres, el Dia a Cavall, el projecte d’activitats eqüestres impulsat per ADRINOC, posa punt i final.

Sota el títol de “Activitats eqüestres: una oportunitat real per les zones rurals. Sis anys de projecte creant lligams” s’ha preparat una jornada tècnica amb tres ponències temàtiques i una presentació conjunta entre ADRINOC i Federació Catalana d’Hípica per exposar les accions que podran tenir una continuïtat sota el paraigua de la FCH.

La resta de ponències, de temàtiques ben diferents:

“L’esport com a escenari de creixement personal i emocional”

A càrrec de Meritxell Bellatriu, psicòloga general sanitària i psicòloga esportiva. On s’explicarà com podem gestionar emocions vinculades a la pràctica d’un esport com l’equitació.

“Traçabilitat equina: Generalitats, l’aplicació GTR i les Targetes de Moviment Equines”

A càrrec de Sandra Corbalán i Enric Sarró, del Servei de Prevenció en Salut Animal. En la I Jornada tècnica ja ens van exposar la “idea” de la TME; actualment és ja una realitat i ens n’exposaran les característiques i com aplicar-ho.

“Mecanismes lesius del genet en la pràctica de l'equitació.”

A càrrec de Ricard Tutusaus, Professor Titular de les Escoles Universitàries Gimbernat (UAB) i director del Centre d'Osteopatia i Fisioteràpia Tutusaus. Amb molts pacients del món eqüestres, comentarem les possibles lesions de genets i amazones més enllà de les afectacions a l’esquena o genolls.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia al següent enllaç:

  https://forms.gle/wobAbB7zfHuopiHf7

El projecte Activitats Eqüestres, una alternativa econòmica en zones rurals, impulsat i liderat des d’ADRINOC, l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya, està subvencionat pel Departament d’Acció Climàtica, alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d'acció local de Catalunya LEADER i cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). I la col·laboració de la Diputació de Girona i Diputació de Barcelona.

Per més informació:  Ester Morchón; Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.; tel 686.077.331

 PROGRAMA

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI