Què passa aquest cap de setmana? Del 18 al 19 de juny

  • Published in

cartellPenedes2022Coincidint amb l'onada de calor, aquest cap de setmana ve carregat de competicions de salt d'obstacles, doma clàssica, Raid, enganxes i Rutes a cavall.

Salt d'obstacles

Les instal·lacions olímpiques del Real Club de Polo de Barcelona tornaran a omplir-se amb la disputa del segon concurs nacional consecutiu, aquest cop un CSN5* amb la participació de  Es tracta en aquesta ocasió d'un CSN4* que ja té confirmada la participació de més de dos-cents vuitanta binomis entre ells els catalans Blai Capdevila, Primitivo Nieves, Imma Roquet, i Gonzalo de Almeida o Pedro Veniss entre d'altres.

Durant les tres jornades es disputaran un total de tres proves oficials diàries amb altures de 1,20, 1,30 i 1,40 metres, a més de les complementàries sobre 1,00 i 1,10 m.
Elena Boix, com a directora tècnica del concurs, serà l'encarregada de dissenyar els diversos traçats d'una competició que conclourà el diumenge amb la disputa del Gran Premi, patrocinat per Suzuki, prova més important de l'esdeveniment.

La competició podrà seguir-se per streaming a través de l'aplicació gratuïta Equip.

 Tenim també competició territorial de la disciplina, al Centre d'Equitació del Penedès, que acollirà un CST0* amb Ferran Cercós com a cap de pista i Jordi Pontes com a delegat federatiu.

Doma Clàssica

Els dies 18-19 de juny, Hipica Can Vila organitza un CDN** & Copa ANCCE, amb Meritxell Agramunt com a presidenta del jurat i Maria Pilar Garcia com a delegada federativa. 

Raid

El Club Hipic Olost organitza els Raids internacionals de Vilaltella - Sant Boi de Lluçanès.  Un raid CEI* I CEI**  i a més un raid nacional CEN2*.  

Raids Internacionales Sant Boi de Llucanes 2022

Enganxes

La pista d'enganxes de la FCH situada al Club Hipic Estartit - Mas Paguina acull una prova de Doma i Cons CATO*, amb Juan Esteve com a president de jurat i Marta Paguina com a representant de la FCH.

Turisme Eqüestre

Els amants de les rutes a cavalls poden escollir també entre la ruta organitzada per Llampecs de Llèmena pel Collsacabra, o bé la Ruta d'Autonomia per Gombren organtizada per l'AMAC.

Bon cap de setmana a tots!

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI