filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

lligues fch

NOTICIES DESTACADES

Sorteig de dues carcasses per a mòbils

  • Published in
  • Categoría: Notícies Federació

carcasaSortegem dues fundes per SMARTPHONE model Adventure KSIX per mòbil IPHONE (5/5s) i Samsung (Galaxy S5). Aquestes carcasses altament resistents estan dissenyades per a la pràctica esportiva d’activitats a l’aire lliure.  

 

La promoció s’inicia el 3 d’octubre i finalitzarà el dia 31 d’octubre (ambdós inclosos) i per poder participar únicament has de donar a M’AGRADA i Compartir en el teu mur de Facebook (FACEBOOK). Els guanyadors de les fundes es donaran a conèixer el proper dia 3 de novembre.El premi no es podrà descanviar per un altre producte. A continuació us deixem l'enllaç on podeu participar en aquesta promoció:

https://basicfront.easypromosapp.com/p/168466

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar