filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Es crea un nou espai exclusiu per Tècnics: Plataforma de Tècnics FCH

  • Published in

fch xxDes del passat dia 6 d’octubre es troba operativa dins la Web de la Federació, una plataforma exclusiva per a Tècnics Esportius de la Federació Catalana dels nivells I, II i III, on trobareu tota la informació relacionada amb els Tècnics Esportius.


En aquest espai http://tecnics.federacio-catalana-hipica.cat/ els usuaris trobaran totes les notícies relacionades amb els Tècnics Esportius, cursos i/o seminaris, així com una base de dades actualitzada amb els noms i contactes de tots els Tècnics Esportius d’Hípica de Catalunya, ordenats alfabèticament i per Nivells. A més, si ets un tècnic esportiu i no apareixes en aquest llistat, us donem la possibilitat de registrar-vos informàticament acreditant la vostra titulació.


Si voleu realitzar qualsevol consulta relacionada amb aquesta plataforma podeu dirigir-vos el següent correu electrònicEsta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar