filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Programa de Galops comuns: Model per l’ensenyament de l’equitació per etapes

  • Published in

LOGO RFHELa Federació Hípica de Madrid, juntament amb la Real Federación Hípica Espanyola, organitzen una nova activitat de formació contínua (AFC) dins el Programa FOCO 2014 i que estarà dedicat al programa de Galops comuns i el model per l’ensenyament de l’equitació per etapes.

 

Els objectius principals d’aquest seminari és el de donar a conèixer les tasques i propostes en el model de Programes de Galops Comuns, conèixer les tècniques del model de programes de galops comuns, conèixer els recursos metodològics del model de programes de galops comuns, conèixer els principals aspectes que influeixen en la planificació, planificar el procés d’aprenentatge d’acord amb les tasques, les tècniques i recursos metodològics en funció de l’alumne, adaptar les tècniques i recursos metodològics a les característiques dels cavalls i ponis a les instal.lacions que es disposen i el disseny d’activitats d’avaluació en funció del nivell dels alumnes.

 

Aquest seminari tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre en el Club Hípic Las Encinas de Boadilla (Boadilla del Monte) i la quota de la matrícula d’aquest seminari és de 60 euros. Actuaran com a ponents d’aquest curs, Elisa Moya i Enrique López. A continuació us deixem la documentació d’aquest Seminari:

Convocatoria_FOCO_GALOPES_FHM.pdf

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar