filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Enquesta als Federats

  • Published in

portada-encuestasEn tota organització, conèixer l'opinió dels usuaris és vital per al seu bon funcionament. Els diferents serveis que oferim als nostres federats poden ser desconeguts per falta d'una major informació. Això és fàcil d'arreglar utilitzant els mitjans de comunicació que té la federació per donar-los a conèixer, però..

 

en sentit contrari, és més difícil canalitzar les comunicacions dels federats cap a la federació.

Amb l'anim de millorar la comunicació i sobre la base d'ella, millorar i ampliar els nostres serveis, divendres passat varem enviar la primera enquesta als nostres federats sota el títol "Enquesta satisfacció Serveis al Federat".

Haureu rebut un email amb la invitació a participar en ella, contenint un link per entrar. Fins al moment tenim una gran participació, que esperem ampliar fins a fi de mes, data en la donarem a conèixer el seu resultat, suggeriments i també als guanyadors del sorteig. 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar