appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Cas de Rinopneumonitis al Garraf

  • Published in

agricultura c3

 Ateses les consultes rebudes durant el dia d'avui a la Federació Catalana d'Hípica, referent el cas de Rinopneumonitis originat al Garraf, us adjuntem la resposta oficial rebuda de part del Servei de Prevenció en Salut Animal de la Subdirecció General de Ramaderia, òrgan competent en Salut Animal. 

 

 

 

"Us informem que en data 22/10 els Serveis Veterinaris Oficials del DAAM van confirmar que s’ha diagnosticat rinopneumonitis en una explotació equina del Garraf. Cal tenir present que no es tracta del primer cas d’aquesta malaltia a Catalunya i que no existeixen mesures de control oficial establertes per normativa, no obstant això creiem que cal tenir-ho en compte a l’hora d’organitzar concursos/certàmens i altres concentracions d’èquids.

Així mateix, hem indicat als veterinaris clínics que estudiïn la necessitat d’aplicar les mesures profilàctiques que considerin adients i extremin les mesures de bioseguretat per minimitzar el risc de contagi a les explotacions on exerceixen la seva activitat professional".

 

Cristina Massot i Berna

Cap del Servei de Prevenció en Salut Animal

Subdirecció General de Ramaderia

 

A continuació us deixem la nota oficial emesa pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i que pot ser del vostre interès:

Nota de Premsa DAAM

 

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar