filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

SUBHASTA POLTRES

NOTICIES DESTACADES

Reunió Informativa sobre Relació Jurídica del personal dels Clubs i Entrenadors Esportius a Lleida

  • Published in

logo tricentenariLa Secretaria General d’Esports, convoca a tots els clubs de les comarques de la província de Lleida a una reunió informativa sobre la relació jurídica del personal dels clubs i dels entrenadors esportius que tindrà lloc aquest proper dimecres dia 12 de novembre. 

 

 

Aquesta reunió, que ha estat convocada pel Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Sr. Iván Tibau, tindrà lloc el dimecres a les 20:00 hores a la Sala d’Actes de la Delegació del Govern de Catalunya a Lleida (C/ Lluis Companys, 1) i comptarà amb la presència del Sr. Jordi Miró, Director General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, i del Sr. Ramón Terrassa, director General d’Acció Cívica i Comunitària. Durant la reunió, s’analitzarà l’informe del Govern estatal sobre la naturalesa de la relació jurídica del personal que presta serveis en clubs i entitats esportives.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar