filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

 

lligues fch

NOTICIES DESTACADES

El 24 de novembre, i si no hi ha més casos, s'aixeca la suspensió cautelar de la competició a Catalunya

  • Published in
  • Categoría: Notícies Federació

LOGFCHDesprés de les últimes instruccions rebudes del Departament d'Agricultura, Ramadera i Pesca de la Generalitat (DAAM), i un cop passats el 28 dies des del darrer cas conegut de Rinoneupmonitis, la FCH, en junta directiva de 12 de novembre, ha acordat aixecar la suspensió cautelar de la competició a Catalunya, a partir del proper 24 de novembre de 2014. Exceptuant les previstes a la comarca del Garraf.

D'aquesta manera, totes les competicions que estaven al calendari oficial de la Federació, a partir del proper dia 24, es podran dur a terme, exceptuant les previstes al Garraf, comarca que encara està sota control sanitari i que romandrà tancada fins nou avís del DAAM.

Per poder celebrar competició, els COs, seran lliures de sol•licitar als cavalls inscrits la vacunació de rinoneupmonitis, i restringir entrades de cavalls provinents de la comarca afectada, sempre i que així consti en el avançament de programa aprovat per la FCH.

Així i tot, i amb la intenció de minimitzar els riscos, aconsellem preneu nota de les mesures de prevenció que ens han estat enviades per L'Associació de veterinaris de Catalunya:
- Primovacunació un mínim de 15 dies abans de la competició
- Primovacunació, entre la primera i segona dosis, entre tres setmanes i tres mesos.
- Revacunació cada sis mesos
- S'aconsella restringir l'entrada d'animals de la zona afectada dins les competicions, fins que la Generalitat aixequi aquesta restricció.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar