filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

S’estrena el nou EQUUS HOME

  • Published in

fch xxAquest passat divendres, dia 14 de novembre, es va posar en marxa el nou EQUUS HOME, un espai privat dels federats, on podeu realitzar els principals tràmits referents a Llicències, modificar les vostres dades federatives o domiciliar les vostres llicències per la temporada 2015.

 

Per poder entrar en aquest apartat: EQUUS HOME , haureu d’introduir el vostre nom d’usuari  que s’ha enviat per e-mail i la vostre contrasenya. En el cas de que no us en recordeu del vostre Password, us donem l’opció de Sol.licitar unes noves claus d’Accés, mitjançant aquest enllaç: Noves Claus 

Si encara no heu rebut el e-mail amb el vostre nom d’usuari, us recomanem que comproveu a la carpeta de SPAM del vostre correu. En el cas que definitivament no el tingueu, haureu d’emplenar el formulari que trobareu a l’Equus Home en aquesta secció: Sol.licitar Clau d'Acces

 

Us recordem també, que fins els dia 15 de desembre, podeu Domiciliar o donar de baixa les vostres llicències, i les dels vostres cavalls, a través d’aquesta aplicació informàtica.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar