filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Nova Targeta de Moviment d’Èquids

  • Published in

reuniotmequidsProp de mig centenar de persones es van reunir ahir a la seu del DAMM per conèixer de primera mà el que serà la nova Targeta de Moviment d’Èquids, un document coordinat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, juntament amb les Comunitats Autònomes.

 

Cristina Massot, Cap del Departament de prevenció i salut animal de la Subdirecció General de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregada de presentar a l’auditori, la nova Targeta de Moviment d’Èquids que entrarà en vigor properament. Aquets nou document serà vigent durant tota la vida del cavall, i permetrà la circulació temporal del cavall per tot el territori nacional, juntament amb el passaport del cavall, per un període no superior a 30 dies (s’està estudiant la possibilitat d’augmentar aquest guarisme), sempre i quan es retorni a la ubicació d’origen i no existeixi un canvi de titular. D’aquesta manera, no caldrà tramitar les guies de transport.

 

Aquest document, que encara no està disponible, s’haurà de tramitar en algunes de les oficines del DAAM (No es podrà realitzar a totes) i per poder demanar-ho s’exigirà tenir el Passaport o DIE del cavall , que la persona titular del cavall presenti la sol·licitud personalment, estar registrats en el RIIA (registre de la base de dades d'identificació individual animal) i que la ubicació del cavall disposi de Codi REGA (número d'explotació ramadera).

 

Properament, i un cop tinguem més informació al respecte,  us facilitarem més informació.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar