appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Nou sorteig de productes KSIX Mobile Tech

  • Published in

Lot de_productesDes d'avui, i fins el proper dia 21 de desembre, us donem la possibilitat de participar en un nou sorteig de productes de KSIX Mobile Tech. En aquesta ocasió, sortegem un espectacular lot de productes format per:

1 Braçalet Esportiu Armband

 1 Cinturó Esportiu

 2 Protectors de Pantalles

 1 Altaveu Bluetooth water-resistant

Per poder participar únicament heu d'entrar a la Fan Page de la Federació a Facebook donar a M’AGRADA (fer-te fan) i compartir-ho en el vostre mur de Facebook. El guanyador del lot de productes es donarà a conèixer el proper dia 22 de desembre.El premi no es podrà bescanviar per un altre producte.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar