filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Assegurances estades de Nadal

  • Published in

fch xxLes vacances  escolars de Nadal, possibilita que moltes associacions i clubs, organitzin per a aquestes dates, activitats de casals i estades esportives per als més menuts i joves. La Federació Catalana està treballant activament per aconseguir una pòlissa que cobreixi aquestes activitats, per aquest motiu necessitem la col.laboració dels Clubs. 

 

Per poder aconseguir una pòlissa amb òptimes condicions de preu, necessitem avaluar quins clubs estaríeu interessats en acollir-vos en aquesta pòlissa per tal de poder negociar amb les companyies asseguradores. En principi, les cobertures seran semblants a les que ja s’ofereixen durant el període de vacances d’estiu.

 

Us preguem, que envieu una petició des del vostre club, indicant que esteu interessats en acollir-vos en aquesta pòlissa i la relació (provisional) de  possibles beneficiaris (quantitat) d’aquesta assegurança. Podeu enviar aquesta petició a través del  següent e-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar