filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Demanats un total de 243 concursos pel proper 2015

  • Published in

fch xxUn cop tancat el període de sol.licituds de concursos per la temporada 2015, aquest ha finalitzat amb una petició final de 243 concursos oficials, el que suposa un increment del 44% respecte a l’actual 2014, quan es van demanar un total 169 concursos.

D’aquest total de 243 concursos per la temporada 2015, novament la Doma Clàssica ha estat la disciplina amb més sol.licituds. La segona disciplina amb un major nombre de peticions ha estat el Salt d’Obstacles, beneficiat per la creació la propera temporada de la Lliga Catalana CST1*-Copa Catalana.  El podi de les disciplines amb un major número de concursos sol.licitats el tanca el RAID. Per aquesta propera temporada, els 243 concursos han estat demanats per un total de 48 comitès organitzadors. El calendari definitiu, no serà públic fins a la celebració de l’Assemblea General de la Federació que determinarà el calendari definitiu de proves pel proper 2014.  

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar