filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

El belga Ingmar de Vos, nou president de la FEI

  • Published in

Ingmar-DeVos FEIEl fins ara Secretari General de la Federació Eqüestre Internacional (FEI), el belga Ingmar de Vos, ha estat escollit nou President de la Federació Internacional, substituint en el càrrec a la Princessa Haya Bint Al Husein.


El nou President de la FEI, va obtenir una victòria ample després d’aconseguir el 74.81% dels vots emesos durant l’Assemblea General que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a Baku, la capital d’Azerbaitjan. A més d’Ingmar de Vos, també van presentar candidatura Pierre Duran, Pierre Genecaud i John McEwen. Amb el seu triomf, el nou President de la FEI inicia un mandat de quatre anys, que podrà renovar fins a un màxim de dotze anys de forma consecutiva.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar