appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Catalunya organitzarà els Campionats d’Espanya de Horseball i RAID 2015

  • Published in

LOGO RFHEL’Assemblea General de la RFHE, celebrada durant el matí d’avui, ha assignat les diferents seus dels Campionats d’Espanya per a la temporada 2015. Finalment, Catalunya ha estat designada com a seu dels Campionats de Horseball i Raid.


Per aquesta propera temporada 2015, el Campionat d’Espanya de Horseball es celebrarà a les instal.lacions del Club Esportiu Equus Can Caldes de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), mentre que el Campionat d’Espanya de Raid 2015 es desenvoluparà a la localitat gironina de Bàscara.Finalment han quedat descartades les candidatures per organitzar els Campionats d’Espanya de Salts Absoluts, Joves Genets i Menors que ha presentat el Real Club de Polo.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar