appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Horari FCH Nadal 2014

  • Published in

fch xxDe cara a les festes nadalenques, la Federació Catalana d’Hipica en el seu esforç per mantenir el seu servei, mantindrà el seu horari habitual durant tots els dies i únicament romandrà tancada els dies 24 i 31 de desembre.


Com dèiem, els dies 24 i 31 de desembre, la seu de la Federació Catalana estarà tancada ja que l’edifici públic on s’ubica no obrirà les seves portes. D’aquesta manera, els horaris els dies de festa serà el següent:

Dilluns dia 29 de desembre, l'horari serà de 09:00 a 14:30 i de 15:30 a 19:00 hores.

Dimarts dia 30 de desembre, l'horari serà de 09:00 a 14:30 i de 15:30 a 18:00 hores. 

Divendres dia 2 de gener, l'horari serà de 08:00 a 15:00 hores. 

Dilluns dia 5 de gener, l'horari serà de 08:00 a 15:00 hores.

Els dies 24 i 31 de desembre, la Federació romandrà tancada. 

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar