filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Nou Seminari de Caps de Pista Nacionals A i B de Salt d’Obstacles

  • Published in

transparente RFHE2La Real Federación Hípica Española organitza el proper dia 24 de gener, a la seu del Consejo Superior de Deportes a Madrid, un nou Seminari de Caps de pista Nacionals A i B de la disciplina de Salt d’Obstacles i que serà totalment gratuït.

 

Aquest curs estarà dirigit per Santiago Varela i tindrà com aspectes fonamentals la exposició dels canvis en els reglaments generals i de Salts que afecten als Caps de Pista. Durant el Seminari també es comentaran les diferents consideracions tècniques importants a tenir en compte en l’actuació dels Caps de Pista, entre d’altres aspectes. A continuació us deixem un enllaç amb tota la informació d’aquest Seminari així com el full d’inscripció. La data límit per presentar la sol.licitud finalitzarà el dia 20 de gener de 2015. 

Seminario_Nacionales_Jefes_de_Pista.docx

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar