filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Convocades les I Jornades Nacionals de Doma Clàssica sobre jutjament de competicions

  • Published in

LOGO RFHEEl Comitè Tècnic Nacional de Jutges de la Real Federación Hípica Española, convoca pels dies 7 i 8 de febrer, les I Jornades de Doma Clàssica i Jornades d’Unificació de Criteris per a Jutges Nacionals de categoria A.

 

Aquestes jornades, dividides en dos dies, s’iniciarà el 7 de febrer, a les instal.lacions del Consejo Superior de Deportes,  i tindrà un total de cinc ponències i que seran les següents:

 

  • “Noves Iniciatives 2014. Sistema de Formació, propostes de futur i Jutges i Sistema de jutjament”, amb Jorge Conde com a ponent.
  • “ Paper dels jutges espanyols en la competició desde el punt de vista del competidor. Anàlisis i Propostes”, amb Lauro Aguiló com a ponent.
  • “Consens i Excelència en el jutjament. Unificació del mètode per a tot el territori nacional. Colaboració entre el CNTJ, Direcció Tècnica de la RFHE, l’Assoc. de Genets i Comitès Organitzadors”, amb Enrique Guerrero i Juan Carlos Campos, com a ponents.
  • “El paper dels jutges en els mitjans de comunicació. El jutges que agradan a un CO”, amb Federico Padron com a ponent.
  • “El futur de la Doma Clàssica i el jutjament”, amb Luis Lucio com a ponent.

 

La jornada del dia 8 de febrer, es realitzarà  el Congrés sobre “L’unificació de criteris per a Jutges Nacionals A, que es desenvoluparà també a la seu del Consejo Superior de Deportes. Aquest Congrés, s’iniciarà a les 09:00 hores i conclourà a les 16:00 hores, aproximadament.

 

L’import de la inscripció és de 25 € i les inscripcions hauran de ser enviades al CTNJ mitjançant un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb copia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. . Les inscripcions es tancaran el dia 4 de febrer.

 

Si voleu més informació podeu descarregar-vos el següent document:

CONVOCATORIA_JORNADAS_DOMA_CLASICA.DOC

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar